Spelledarutbildning i Sverige

Transformation GameI år firar jag 10-års jubileum som certifierad spelledare, och det gör jag med en ny hemsida OCH att jag har påbörjat diskussioner med InnerLinks om att få vara med och arrangera certifieringsutbildningen i Sverige. Just nu tittar vi på datum både för hösten 2016 och för våren/sommaren 2017. Det är säkert 20 år sedan en sådan hölls i Sverige. Till Findhorn däremot kan du resa både vår och höst för att delta i utbildningen. Höstkursen på Findhorn är fullbokad har jag precis fått besked om.

Vill du erbjuda Transformation Game workshops professionellt? Eller ta din egen spelupplevelse med vänner och kollegor till en djupare nivå? Under denna utbildning får du möjlighet att lära dig använda de mer avancerade reglerna i spelledarmanualen som inkluderar fler alternativ och möjligheter för varje ruta än i den traditionella box-game varianten. Du får många möjligheter att själv träna på att vägleda och se andra vägleda, samtidigt som du aktivt deltar som spelare med egna ämnen. Utbildningen är två veckor och kostar 1200 pund. Det som tillkommer är lokalhyra, måltider, tränarens utgifter som resa och uppehälle, och om det behövs en översättare eftersom utbildningen sker på engelska. Denna summa arbetar jag nu med att få fram.

Det är endast spelledare som utbildats av InnerLinks som får arbeta professionellt med Transformation Game och använda namnet och logon. Känner du att detta är ditt nästa steg på din Transformation Game väg hör av dig till mig så får du mer information när jag vet mer. Vet du någon som borde läsa denna information, dela gärna med dig!

Kika gärna runt på den nya hemsidan och kom med med kommentarer, tips och idéer för den är fortfarande under uppbyggnad.

Varma hälsningar
Kia Enbarr