Spelet

Transformation Game® utvecklades ursprungligen av Joy Drake och Kathy Tyler på Findhorn Foundation i Skottland.

Sedan den första workshopen anordnades där 1978 har tusentals människor spelat The Transformation Game® i dess olika former. Fler därtill har arbetat med Änglakorten och hittills har över en miljon AngelCards® sålts.

Transformation Game
Joy Drake och Kathy Tyler Foto: Geoff Dalglish

Spelfamiljen utgörs nu av ett antal kurser och produkter som finns tillgängliga runtom i världen genom InnerLinks, ett rådgivnings- och utbildningsföretag som finns både i USA och Storbritannien.

InnerLinks forskar kring och utvecklar produkter, kurser och utbildningar som har med Transformation Game® att göra, och det är det enda företag som utbildar och godkänner spelledare som arbetar professionellt med spelet.

Findhorn Foundation, där spelet utvecklades från början, är Europas centrum för de olika kurserna som har med spelet att göra.

De olika versionerna av spelet inkluderar Transformation Game® som kan spelas på olika intensiva nivåer och med eller utan spelledare, en mer ingående och intensiv fyra dagar lång workshop, olika gruppvarianter som kan användas i olika sammanhang och grupper, och Planetary Game, som är en version i naturlig storlek som behandlar både gemensamma och personliga problem. Det finns också en företagsversion, Frameworks for Change, som är ett självstyrt utbildningsprogram som tillhandahåller ett kreativt utrymme för grupper och företag där de kan utforska hur de reagerar på sin arbetsmiljö
och på gemensamma utmaningar. Det finns även ett coachingverktyg, Frameworks Coaching Process, som är baserat på korten från den fullständiga versionen av Frameworks.

InnerLinks utbildar ledare för de olika versionerna av spelet och erbjuder workshops och kurser som uppmuntrar till personlig kreativitet och främjar det kollektiva ansvaret och medvetenheten. Utbildningen av Transformation Games spelledare är en speciellt utformad intensivkurs där de får träna på att använda de avancerade reglerna i spelledarmanualen. Det är endast spelledare som utbildats av InnerLinks som får arbeta professionellt med Transformation Game® och använda namnet och logon.

Spelets skapades ursprungligen med engelsk text men finns idag översatt till holländska, franska, tyska, italienska, portugisiska och koreanska.

Transformation Game är ett registrerat varumärke ® 1986-2004 Joy Drake och Kathy Tyler, Innerlinks Inc. Med ensamrätt. För information om kurser och workshops med Transformation Game® på Findhorn Foundation, se hemsidan: www.findhorn.org. Eller kontakta InnerLinks Game Office, Findhorn Foundation, The Park, Forres IV36 3TZ, Skottland. Telefon: + 44 (1309) 690992. För information om kurser och workshops med Transformation Game® i USA eller andra delar av världen, kontakta innerlinks(at)findhorn.org Hemsida: innerlinks.com