Boka spel

Hos mig kan du välja mellan följande sätt att mötas kring ett Transformation Game:

Transformation Game® Demo
Föreläsning om spelets syfte och historia, och demonstration av de viktigaste momenten i spelet. Alla deltagare har formulerat varsitt personligt spelfokus och får själva prova på att spela.

Transformation Game® Workshop
Om du är nyfiken på personlig utveckling under lekfulla men transformerande former kan du spela den enklare varianten av Transformation Game. Certifierad spelledare guidar med reglerna som följer med ett traditionellt box-game.

Transformation Game® Heldag
Har du spelat Transformation Game tidigare och vill fördjupa upplevelsen ytterligare kan du spela en heldag hos oss. Certifierad spelledare guidar med avancerade spelregler.

Transformation Game® Två Dagar
Under två dagars spel kan riktigt djupgående förändringar ske på det personliga planet. Certifierad spelledare guidar med avancerade regler.

Transformation Game® Solo Version
En mer privat session med dig och spelledaren antingen fysiskt eller via Skype. Certifierad spelledare guidar med avancerade regler.

Transformation Game® Partnerspel
Tillsammans med din levnadspartner får du under spelets gång upptäcka hur ni relaterar till varandra, vilka era individuella och gemensamma styrkor är, men också möta de hinder ni har på er livsväg som partners. Certifierad spelledare guidar med avancerade regler.

Transformation Game® Group Version
Under denna mer dynamiska variant av Transformation Game får du utforska hur du relaterar till grupper, hur de påverkar dig och du påverkar dem och hur du tillsammans med en grupp individuellt och kollektivt kan arbeta för att uppnå önskvärda resultat. Tillsammans bildar ni 3 eller 4 lag och spelar inte bara för ditt personliga syfte utan också för ditt lag och hela gruppen. Certifierad spelledare guidar med avancerade regler.

Kontakta mig om du är intresserad av andra spellängder och upplägg.