Transformation Game spelledarutbildning till Sverige

FacilitatorVill du kunna erbjuda Transformation Game workshops professionellt? Eller ta din spelupplevelse med vänner och kollegor till en djupare nivå? Om du är bekant med Transformation Game och vill utveckla ditt arbete och relation med spelet, kommer denna utbildning att ge dig den möjligheten.

Programmet ger dig en grundlig utbildning i användandet av de avancerade reglerna i handledarmanualen som innehåller fler alternativ för de flesta av rutorna. Du får många chanser att träna på att vägleda och se andra vägleda i övervakade sessioner. Dessa sessioner ger dig konstruktiv personlig feedback och stöd, och en löpande bedömning av din kompetens.

Godkänt ger ackreditering
Personer som framgångsrikt genomför utbildningen kommer att ackrediteras av InnerLinks som spelledare för Transformation Game. Ackrediterade handledare har tillstånd av InnerLinks att använda den avancerade handledarmanualen, liksom att erbjuda och marknadsföra workshops med namnet Transformation Game och dess logotyp. Dessa är varumärkes- och upphovsrättsskyddade och endast spelledare som är ackrediterade av InnerLinks har laglig rätt att använda dem professionellt.

Anmälan senast 1 april
Spelledarmanualen kommer att skickas till dig två till tre månader före utbildningen, så att du har tid att bekanta dig med den och leda några träningsspel. Vi tar kvaliteten på spelledandet på allvar och förväntar oss att deltagarna kommer till utbildningen väl förberedda.

Utbildningen sker på engelska
Utbildningen kommer att ledas av erfarna tränare från InnerLinks, företaget som skapat och utvecklat Transformation Game®. Utbildningen sker på engelska, men jag som varit certifierad spelledare i tio år kommer vara på plats under hela utbildningen, som också är ett steg i min egen utbildning till tränare för kommande certifieringsutbildningar.

Köp spel av oss
Om du inte redan har ett Transformation Game spel bör du skaffa ett innan utbildningen för att börja lära känna de grundläggande reglerna. Beställ här!

Hjälp oss gärna
Hjälp oss med spridning av denna utbildning genom att dela vårt evenemang på Facebook och bjud in vänner och bekanta som du vet är intresserade av Transformation Game.

KURSINFO:
17-30 juni 2017. Gästrike-Hammarby i Gästrikland.
Minst 4 och max 6 deltagare.
28.125 kr inkl moms.
Utbildning, kursmaterial, boende och alla måltider ingår.
Sista anmälningsdag 1 april.

ANMÄLAN OCH FRÅGOR:
Kia Enbarr, 073-986 04 93, info@transformationgame.se

Varma hälsningar
Kia Enbarr