Spela om – världsfred

SilvermåneVi är alla en del av den kollektiva väven. Du och jag och alla de vi har runt omkring oss. Det du arbetar med i din personliga utveckling berör och påverkar även mig liksom att mina insikter och motgångar på något plan även snuddar vid din medvetandesfär. Därför har tanken väckts att om vi i Sverige samtidigt skulle kunna samlas kring ett Transformation Game, så borde effekten av vårt gemensamma arbete bli starkare, för alla. Om intentionen dessutom är densamma, så berörs fler än endast de som spelar. Det är min tro. Vi har planer på att spela om ”världsfred”, jag och min sambo, samtidigt som många andra. Är du med?

Vi vill bjuda in alla Transformation Game fantaster att under v. 50, 11-17 december, gemensamt spela om ”världsfred”. Var du än befinner dig i landet kan du delta med dina vänner, din partner, dina arbetskamrater eller spela helt själv. Du väljer en helt egen utvald tid under denna vecka.

Vill du vara med?
Formulera ett personligt spelfokus med utgångspunkt ”världsfred”. Idag ringde två äldre kyrkliga herrar på min ytterdörr och frågade om jag ville höra några bra nyheter ur bibeln nu när världen var så farlig att leva i. Jag stirrade på dem och övervägde tanken på att starta diskussionen med att fråga hur deras värld såg ut om de hade en sådan inställning. Men jag hade ingen lust att släppa in dem, det var kallt i dörröppningen och jag såg inte fram emot att lyssna till religiös propaganda på arbetstid så jag svarade ”nej tack” och stängde dörren. Min reflektion efteråt är att vi har många olika världar inom oss. En del är det fred i och i andra rasar kriget. Ibland är det såklart svårt att veta vad som är krig och vad som är fred, men jag anar att om vi känner frid inom så är chansen större att vi har fred utanför oss själva också. Hur ser dina inre och yttre världar ut? Vem eller vad vill du sluta fred med? Hur påverkar fred och icke-fred dig? Vilka hinder har du för den ultimata freden? Vad är du villig att se klart på och förändra för att nå världsfred?

Gör så här:
Bjud in vänner, kollegor och bekanta till vårt evenemang och till ett spel tillsammans med dig/oss. Skriv här i evenemanget vilken dag och tid ni ska spela så alla kan se hur många vi blir tillsammans. Formulera ditt personliga spelfokus baserat på vårt huvudtema – världsfred – skriv även det här i evenemanget. Dela gärna dina insikter och erfarenheter här efteråt också. Välkommen in i den stora gemenskapen!
 
Så här formulerar du ditt spelfokus:
Låt ”världsfred” vara huvudtemat och formulera ett eget spelfokus omkring det. Transformation Game kan skapa klarhet, förståelse och medvetenhet i det du står inför. Ditt spelfokus är mycket viktigt så välj det omsorgsfullt och var så tydlig och specifik som möjligt. Fråga endast efter det du verkligen är villig att ta emot. Du kan välja en känsla, tanke eller situation omkring din andlighet som du för tillfället arbetar med i ditt liv. Något du vill förändra eller få kreativa insikter om. Reflektera över följande frågor som kan hjälpa dig att klargöra vad du vill uppnå:
 
 • Hur skulle du vilja att du eller ditt liv var annorlunda när spelet är över?
 • Vad vill du klargöra, förstå, ge näring till eller förändra?
 • Vad vet du redan om vart du vill? Hur ser det ut?
 • Har du något du vill hela, släppa taget om eller förlåta?
 • Är det något nytt du vill ska komma in eller växa i ditt liv?
Sammanfatta ditt spelfokus till ett uttalande som beskriver vad du vill uppnå. Använd max 15-20 ord och börja meningen med:
 
Min intention är att…………
 
Exempel på spelfokus:
Min intention är att uppleva och öka den totala freden inom.
Min intention är att sluta fred med de delar inom mig själv som fortfarande tänker och känner begränsat omkring världsfred.
Min intention är att få verktyg till att hjälpa till att skapa fred i världen.
Min intention är förlåta de relationer som hindrar mig från att känna frihet och glädje varje dag.
Min intention är öka mitt lyssnande till själens budskap om fred.
 
Mer hjälp på vägen?
Att vara med och spela med oss under v. 50 kostar dig endast din tid och ditt engagemang, men om du behöver mer hjälp på vägen är jag bokningsbar för 300 kr/halvtimme eller 500 kr/timme på telefon eller Skype. Jag kan hjälpa dig med att t ex:
 
 • Formulera ditt spelfokus.
 • Starta upp ett spel tillsammans med dig/er.
 • Guida dig/er genom ett spel.
 • Reflektera och diskutera tillsammans med dig/er efter spelet om vad du/ni kommit till insikt om och kan gå vidare med.
 • Du som handlat spelet Transformation Game av mig får kostnadsfritt diskutera ditt spelfokus och ställa frågor om korten och om spelsituationer.
 • För guidning av spel via telefon eller Skype gäller priserna ovan.
Varma hälsningar
Kia Enbarr